Kik vagyunk?

Társaságunk 2008-ban kezdte meg működését. Kollégáink több éves szakmai tapasztalattal állnak partnereink rendelkezésére.

Üzletfilozófiánk középpontjában mindig a partnereink igényei állnak, fontosnak tartjuk a vevőkkel való szoros együttműködést. Ezért az egyre növekvő piaci igényeknek az elérhetőségre, gyors és rugalmas szállításra való törekvéssel igyekszünk megfelelni. Ennek érdekében az ország nagy részét lefedő körjáratszerű hálózatokat hoztunk létre.

Kollégáink folyamatos munkakapcsolatban állnak a nagy szakértelemmel bíró, sikeres párosítási programokat működtető szakemberekkel, mely együttműködés lehetővé teszi szolgáltatásunk magas színvonalát.

Kínálatunkban folyamatosan elérhető az országban forgalomban lévő összes szarvasmarha fajta szaporítóanyaga. A legújabb genetikával rendelkező, csúcs minőségű, illetve ivarspecifikus szaporítóanyag, valamint ITV sperma egyaránt. Továbbá a termékenyítéshez szükséges termékek teljes tárháza. Partnereink megelégedettségére ma már országszerte több megyére kiterjedően történik a cseppfolyós nitrogén értékesítése. A nitrogén gyors, kiszámítható szállításáról a logisztikai rendszerünk, kiépített értékesítési hálózatunk gondoskodik. Lehetővé téve, hogy a legjobb versenyképes árakat tudjuk partnereinknek nyújtani.

Munkánk sikerességét igazolja az is, hogy partnereink között tudhatjuk az ország legnagyobb szarvasmarha tenyészeteit. Célunk, hogy bizalmukat a jövőben is megszolgáljuk.

 

Üdvözlettel,

Veres Béla
ügyvezető

Szolgáltatásaink

  • Szaporítóanyagok kis-és nagykereskedelme
  • Termékenyítéshez szükséges termékek értékesítése
  • Folyékony nitrogén szállítása és helyszíni töltése
  • Nitrogén tároló konténerek értékesítése, bérbeadása

Segíthetünk?

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, szeretne további információkat szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba!
Lépjen velünk kapcsolatba!